Smooth and wave

Referentie: C2000E

Dankzij de revolutionaire technologie van de nieuwe Smooth & Wave van BaByliss krijgt u gemakkelijk een steil of golvend effect.

Selecteer uw modus uit de instellingen en laat het apparaat het werk doen! 

Met het automatische stylingsysteem wordt het haar automatisch in de keramische sectie getrokken en losgelaten om een perfect gevormde golf of een steile afwerking te onthullen zonder het haar plat te maken.

2IN 1

Ontdek de nieuwe innovatie 2-in-1 van BaByliss

De nieuwste toevoeging aan de expertise van BaByliss: de Smooth & Wave stelt u in staat om gemakkelijk een mooi golvend effect evenals een perfect steil haar te verkrijgen. Alles wat u hoeft te doen is de gewenste modus kiezen.

Het apparaat is voorzien van Auto-Curl technologie die automatisch de haarstreng naar binnen zuigt wanneer u de handgrepen samendrukt.
Als u de golfmodus hebt gekozen: laat de grepen na de 8 pieptonen los om een perfect golvende lok te onthullen.
Als u de steilmodus hebt gekozen: houd de lok stevig tussen de stijlplaten en laat het toestel onmiddellijk en voorzichtig over de gehele lengte van het haar glijden.

Met zijn 3 verwarmingstemperaturen (180°C, 200°C en 230°C) is het toestel geschikt voor alle haartypes; en zijn ionische functie garandeert het een perfect resultaat en zacht en glanzend haar, zonder kroes.Une technologie de pointe

VOOR BESCHERMD HAAR

Standby-modus
Als het apparaat langer dan 20 minuten niet wordt gebruikt, daalt de temperatuur automatisch tot 150°C. Om het te blijven gebruiken, sluit en opent u de grepen om terug te keren naar de oorspronkelijke temperatuurinstellingen. 
Automatische uitschakeling
Voor extra veiligheid: als het apparaat langer dan 60 minuten wordt ingeschakeld, wordt het automatisch uitgeschakeld. Smooth & Wave wordt geleverd met een beschermende mat, zodat u het apparaat veilig kunt plaatsen en uw warmtegevoelige oppervlakken kunt beschermen.

EENVOUD &COMFORT

GebruiksgemakDe 4 belangrijkste stappen

1

2 MODI

Kies tussen de modi Steilen of Golven.

2

INSTELLINGEN

3 verwarmingstemperaturen: 180°C /200°C / 230°C naar keuze afhankelijk van uw haartype.

3

GOLFMODUS

Krijg mooie, langdurige golven met Auto-Curl technologie.

4

STEILMODUS

Het haar wordt voorverwarmd in de keramische kamer voordat het tussen de platen doorgaat, voor mooi steil haar.

Veelgestelde vragen, tips en tricks

BaByliss beantwoordt uw vragen

 • Wat is het verschil tussen Secret Curl 2 en de andere BaByliss Secret Curl-toestellen?

  De Curl Secret 2 heeft twee exclusieve koppen om tot 36 verschillende soorten krullen te verkrijgen: 2x meer dan bij een Curl Secret.

  Het opzetstuk van 25 mm zorgt voor strakkere krullen, terwijl de 35 mm diameter ideaal is voor luchtige krullen en volume.

 • Hoe maakt u krullen?

  Voor natuurlijke krullen, kiest u temperatuur I en rusttjd van 8 seconden.

  Voor strakke krullen, kiest u temperatuur II en rusttjd van 12 seconden.

 • Wat is de draairichting?

  Sommige producten uit het Curl Secret-gamma laten u toe om de richting te kiezen waarin de krul zal worden gevormd. Op de meest recente toestellen kunt u kiezen tussen links, rechts of willekeurig. Voor een natuurlijk effect raden wij u aan om verschillende draairichtingen te kiezen.

 • Wat is de ionische functie?

  De ionen die door de Secret Curl worden gegenereerd neutraliseren de statische elektriciteit die soms optreedt bij het borstelen van het haar. Het haar is gladder, zachter en glanzender.

DE KLEINE TIP Voor een nog natuurlijker resultaat, wisselt u de draairichting van de krullen af.

Alle dagen aan uw zijde

De BaByliss services