Toptechnologie

voor uw haar

Verwar drogen en verwarmen niet met elkaar!Drogen betekent dat het water aan het oppervlak van het natte haar verdampt. Door de warme lucht kan het droogproces veel sneller verlopen. Maar bij een te hoge temperatuur kunnen de haarvezels beschadigd raken en wordt uw haar bijzonder broos en dof. Bij een te hoge temperatuur barst het oppervlak van het haar en verliest het zijn natuurlijke vochtbalans. Boven de 70 °C is het eigenlijk de luchtstroom die uw haar droogt: hoe sterker de luchtstroom van een haardroger, hoe sneller uw haar zal drogen.

Veel mensen denken dat het vermogen in watt de belangrijkste factor is bij aankoop van een haardroger. Het vermogen bepaalt de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het toestel. U moet dus eerder naar de snelheid van de luchtstroom in km/u. kijken dan naar het vermogen in watt, want hoe hoger de snelheid, hoe sneller uw haar zal drogen.

Wat is gevoelig haar?Gevoelig haar voelt broos en dof aan. Door kleuringen of andere chemische behandelingen die de haarvezels kunnen beschadigen, zal het haar sneller afbreken en splijten, droog aanvoelen en minder soepel zijn.

Technologie Pro 6000: snel drogen en toch beschermen. De droogkracht van een haardroger wordt uitgedrukt in het aantal gram water dat per minuut verdampt (g/min.) 1.
De Pro Digital 6000E haardroger haalt de hoogste score op de markt met 5,68 g/min. Dat betekent dat uw haar 32 % sneller droog is**.

De Pro Digital 6000E haardroger genereert een luchtstroom met een ideale temperatuur van 70 °C (ten opzichte van 85 °C bij traditionele motoren), waardoor het haar beter beschermd blijft. Het haar wordt niet blootgesteld aan temperaturen die de vezels kunnen beschadigen.

1. Norm IEC61855
*Dan traditionele haardrogermotoren
** In vergelijking met het gemiddelde van de BaByliss Pro haardrogers

De Pro Digital 6000E haardroger: de ideale bondgenoot voor langhoudende kapsels Om uw haar precies en langdurig in model te brengen, moet de luchtstroom van de haardroger maximaal aangewend worden, zodat het haar in contact blijft met de borstel en de gewenste vorm kan aannemen. De koudeluchtstand fixeert het kapsel langdurig in het gewenste model. Alle kappers weten het: de fijne vormgeving van de blaasmond en de kracht van de motor zijn van doorslaggevend belang voor een geslaagd resultaat. De Pro Digital 6000E haardroger biedt u een professioneel resultaat dankzij de luchtsnelheid van 208 km/u. en de blaasmond van 4 mm, de fijnste op de markt!