Nieuwe collectie Digital Sensor BaByliss

  • Dit artikel delen:

BaByliss Paris heeft al zijn professionele expertise in de strijd gegooid toen het een gloednieuwe generatie van kapselapparaten ontwikkelde. Met de Digital Sensor collectie van BaByliss laat u het toestel het werk doen!

Een slimme chip vormt de kern van onze Digital Sensor collectie

    Elk toestel van de Digital Sensor collectie van BaByliss is uitgerust met een slimme elektronische chip. Zijn rol? De chip herkent de instellingen van het toestel en stemt ze af op het gebruik van het apparaat of op de aard van uw haar.
  • De Digital Sensor haardroger herkent het gebruikte opzetstuk (fijne blaasmond, brede blaasmond of diffusor) en past de kracht en de temperatuur van de luchtstroom automatisch aan.


  • image d'article du blog

  • De Digital Sensor warmeluchtborstel herkent het bevestigde accessoire (roterende borstel van 50 of 40 mm, ‘Beliss’ ontkrullend opzetstuk of 3D-borstel) en past de kracht en de temperatuur van de luchtstroom automatisch aan.


  • image d'article du blog

  • De Digital Sensor stijltang herkent de aard van uw haar en past de verwarmingstemperatuur aan.
  • De Curl Secret Digital Sensor herkent het gebruikte opzetstuk (diameter 35 of 25 mm naargelang van het gewenste effect) en past de duur en de verwarmingstemperatuur automatisch aan.

image d'article du blog image d'article du blogGebruiksvriendelijk om uw haar elke dag eenvoudig in model te brengen

Weet u nooit op welke knoppen u moet drukken voor welk resultaat? Gedaan met die kopzorgen! Bij de Digital Sensor collectie stellen de sensoren en de chip het toestel automatisch af, zodat uw haar verzorgen eenvoudiger gaat dan ooit. Een minimum aan knoppen voor een maximaal resultaat.

image d'article du blogBeschermd haar dat er prachtig uitziet

De sensoren van onze toestellen maken een voortdurende controle van de temperatuur mogelijk. Het resultaat? Een optimale efficiëntie bij de juiste temperatuur. De warmeluchtborstel, de stijltang en de Curl Secret uit de Digital Sensor-collectie van BaByliss Paris hebben een keramische coating die gemakkelijk over het haar glijdt en de warmte perfect verdeelt. Ideaal voor een schitterend resultaat in een mum van tijd.

Zo loopt u niet meer het risico dat uw haar beschadigd geraakt!

Bovendien zijn al onze toestellen uitgerust met de Ionic-functie. Deze functie maakt uw haar zacht en glanzend, zonder pluizen of statische elektriciteit.

image d'article du blog image d'article du blog

Page does not contain any content.
  • Dit artikel delen: