Haardroger met digitale motor: de nieuwe generatie

  • Dit artikel delen:

Bent u het beu om meer tijd dan voorzien in de badkamer door te brengen door een te trage haardroger die het haar elke keer verzwakt? Droomt u van een uiterst snelle haardroger en een perfecte brushing? Dan is het hoog tijd om te gaan voor een haardroger van de nieuwe generatie; u zult opgelucht zijn!

Waarom is een digitale motor revolutionair?

De meeste haardrogers op de markt met traditionele motor verspreiden de lucht met een te hoge temperatuur. Dit beschadigt de haarvezel. Zo is de professionele digitale motor voor haardrogers ontstaan. Een ware technologische revolutie; het maakt het mogelijk:
1. Het haar te drogen in een recordtijd: een haardroger met digitale motor vermindert de droogtijd aanzienlijk. Uw kapsel zal in enkele minuten klaar en droog zijn!
2. Het haar te beschermen: een haardroger met digitale motor verspreidt de luchtstroom met een constante en optimale temperatuur
3. Een precieze en langdurige brushing te verkrijgen, net zoals bij de kapper
4. Om te genieten van een haardroger met een levensduur die 10 keer langer is dan die van een klassieke haardroger

image d'article du blog


BaByliss heeft haar professionele kennis en 50 jaar ervaring gebruikt bij de uitvinding van de Pro Digital 6000E

De eerste haardroger met een digitale EC-motor werd door BaByliss Paris gerecreëerd. Het toestel combineert het droogvermogen (32%*snellere droogtijd), een precieze brushing (uiterst fijne blaasmonden) en de bescherming van het haar.
De haardroger Pro Digital past zich aan alle haartypes (steil, krullend, golvend of kroeshaar) en kapsels aan dankzij de meerdere snelheids- en temperatuurinstellingen, de twee blaasmonden en de diffuser.
Ideaal voor gekleurd of gevoelig haar; de haardroger geeft een constante temperatuur van 70°C, vergeleken met ongeveer 85°C bij klassieke haardrogers.

Het toestel combineert het droogvermogen, een precieze brushing en de bescherming van het haar.
    Het is uitgerust met talrijke functies:
  • ionisch: voor gladder, glanzender en verzorgder haar
  • turbo: indien u gehaast bent
  • koude lucht: om het kapsel te fixeren

De haardroger Pro Digital van BaByliss Paris is ergonomisch, relatief stil, licht en heeft een lang praktisch snoer van 2,8 meter. Om hierover meer te weten, raden wij u aan om onderstaand filmpje te bekijken over de Pro Digital..

Voor een perfecte brushing kunt u talrijke onmisbare accessoires terugvinden in het borstelgamma Diamond Ceramic van BaByliss. Het keramische element zorgt ervoor dat er gemakkelijker door het haar gegleden kan worden. De borstels liggen gemakkelijk in de hand en hebben een satijnen afwerking.

image d'article du blog