Hoe moet u kroeshaar steilen?

 • Dit artikel delen:

Zin om uw look 1 dag te veranderen? Ga dan voor het steilen van kroeshaar! Het lijkt ingewikkeld, maar is het eigenlijk niet. U moet gewoon de juiste stappen volgen en het aangepaste materiaal gebruiken: volg onze tips voor geslaagd steil haar!

Kroeshaar steilen

  Om de schoonheid van dik, droog en kroeshaar te bewaren, heeft het een aangepaste zorg nodig. Dit type haar kunt u echter ook met enig gemak vormgeven indien u enkele voorzorgen neemt om dit te kunnen doen, zonder het haar te beschadigen. Om kroeshaar te kunnen steilen en te genieten van een glad en glanzend kapsel, zijn dit onze tips:
 • Bereid het haar voor na het wassen met een warmte-stylingbehandeling. Dit zal het vormgeven vergemakkelijken en het haar beschermen
 • Ontwar en droog het haar
 • Verdeel de haardos in verschillende haarpartijen om stap voor stap te steilen. Hierbij begint u met de laagste lokken
 • Ga verder met het steilen en start bij de aanzet tot de puntjes van de haarlok. Laat de stijltang op een regelmatige en trage manier over de lokken glijden

De truc voor perfect steil haar: ga eerst voor een brushing voor het steilen en kies een gemiddelde temperatuur om het haar niet te zwaar te belasten.

De stoomstijltang: de stijltang voor kroeshaar

Vaak wordt aangenomen dat om krullend of kroeshaar te steilen, gewoon de temperatuur van de stijltang hoger moet ingesteld worden. Maar te veel hitte kan schadelijk zijn voor de schoonheid van het haar. Dit is waarom er beter geopteerd wordt voor een stoomstijltang dan voor een hogere temperatuurinstelling: dit type stijltang kan kroeshaar gemakkelijk steilen en terwijl ook beschermen. De hitte die geassocieerd wordt met de stoom draagt bij tot de soepelheid en glans van het haar.

Onze selectie professionele stijltangen

De stijltang Pro Steam 230

  Deze stijltang vermenigvuldigt de troeven voor een langdurig steil resultaat op kroeshaar:
 • Grote platen, om tijd te besparen
 • 5 temperatuurniveaus, om het toestel aan te passen aan het haartype
 • Ionische functie, om statische elektriciteit te beperken
 • Intrekbare kam, om het gebruiksgemak te verhogen

De stijltang Steam pure

Dit is een innovatieve stijltang die de fijnste stoom genereert dankzij de koude nevel die door de elektronische generator geproduceerd wordt. De gecreëerde microstoom dringt in de haarvezel om de dehydratatie van het haar tegen te gaan. Het toestel heeft bovendien een verwarmingstijd van slechts 90 seconden voor 230°C. Voor het perfecte steilen en respecteren van kroeshaar!

image d'article du blog image d'article du blog

 • Dit artikel delen: