Een erkende technologie

Uw veiligheid en respect voor uw huid zijn onze prioriteiten

Dermatologisch getest:de Homelight® Compact vormt geen enkel risico voor uw huid. Dit apparaat geeft geen uv-stralen vrij, maar laat het haar progressief uitvallen door de haarzakjes te verhitten. Deze betrouwbare technologie kunt u dus ook gewoon bij u thuis gebruiken.

Aangepast aan de specifieke behoeften van uw huidU kunt de lichtintensiteit aanpassen aan uw huidtype. Met de ingebouwde regelaar kunt u kiezen uit 5 intensiteitsniveaus voor huidtype I tot V (zie tabel), zodat u de behandeling ook op een gevoelige huid kunt uitvoeren.

Maximale veiligheidHet apparaat is uitgerust met een contactsensor. Dat betekent dat de lichtflitsen enkel worden vrijgegeven wanneer u de Homelight® Compact perfect tegen uw huid houdt. Op die manier worden uw ogen beschermd tegen het licht.

haarkleur

huidskleur

 
Wit / grijs
 
 
 
 
 
 
Rood
 
 
 
 
 
 
Lichtblond
 
 
 
 
 
 
Donkerblond
 
 
 
 
 
 
Bruin
 
 
 
 
 
 
Donkerbruin
 
 
 
 
 
 
Zwart
 
 
 
 
 
 
 

Dit product is geschikt voor u

Kies liever voor mechanische epilatie

Quartz Technology Met de ingebouwde lichtintensiteitsregelaar aan de achterkant van het toestel kunt u de lichtintensiteit aanpassen aan uw huidskleur. Zo verloopt uw behandeling veel vlotter.

Het behandeloppervlak van 3 cm2 en de contactsensor zorgen ervoor dat er geen lichtflitsen worden vrijgegeven wanneer het venster niet volledig contact maakt met de huid.