BaByliss For Men biedt heren talloze producten van professionele kwaliteit aan, die hun stijl tot uiting kunnen brengen en hun dagelijkse leven vereenvoudigen

Ontdek nu het gamma haartrimmers, baardtrimmers en multifunctionele toestellen.

Ontdek onze producten

Verzorg uw baard:
Gebruiksaanwijzing

Of u nu gaat voor een stoppelbaard of een indrukwekkend lange baard, de basisverzoring van een baard bestaat altijd uit drie stappen: zorgvuldig bijtrimmen, kammen en hydrateren. In deze video tonen we u hoe het moet.

Het verschil tussen een lange en een kortere baard zit hem vooral in de tijd die u eraan moet besteden. Korte baarden moeten veel vaker worden bijgetrimd dan lange exemplaren. Wat u in geen geval mag doen, is het kammen overslaan, want zo houdt u uw baard in bedwang. Het verschil is duidelijk zichtbaar.

 • Stap #01

  Stel de snijhoogte in

 • Stap #02

  Dun uw baard uit en breng het haar in model

 • Stap #03

  Hydrateer

Tips, nieuwigheden ...

Het beste van BaByliss For Men

Nieuwe
tondeuses

Ontdek de 8 nieuwe tondeuses van BaByliss For Men.

Deze nieuwe serie tondeuses is volledig herzien om perfect aan uw behoeften te voldoen. Het nieuwe ontwerp met een schuine kop en een regelwieltje, biedt meer ergonomie voor een betere grip en maakt een nauwkeurige afstelling mogelijk.

Een professionele motor werd gecombineerd met roestvrijstalen mesjes voor ongeëvenaarde prestaties. En voor nog meer stevigheid en weerstand zijn sommige tondeuses uit het gamma uitgerust met Full Metal-mesjes en met Micro Cut-technologie.

 • img

  Eenvoudige en nauwkeurige instelling via regelwieltje

 • img

  Micro Cut Technology

 • img

  Ergonomisch ontwerp

img

Toon hem, deel hem

Dat is uw stijl

De dag waarop u uw baard schoor. De dag waarop u een snor uitprobeerde. Uw looks voor het werk of voor een avondje uit. Het horloge dat u nodig hebt. Uw laatste tatoeage ...

#babylissformen