Bij BaByliss weten we hoe belangrijk het voor de vrouwen van vandaag is om hun stijl tot uitdrukking te kunnen brengen via hun kapsel. Daarom blijven we voortdurend innoveren om beter in te spelen op de behoeften en creativiteit van elke persoon, met het grootste respect voor het haar. Want voor ons is uw haar een schat om voor te zorgen.

Ontdek onze producten

Zij testen:
De BaByliss producten

De schoonheidsexperts van BaByliss hebben de Belgische invloedrijke vrouwen ontmoet om het nieuwe gamma Digital Sensor voor te stellen in een mooie loft te Brussel. Een trendy plek om te genieten van gezellige kapselworkshops om de vier nieuwe intelligente toestellen te testen uit het gamma Digital Sensor. Een sfeer die zelfs Lima inspireerde om ons haar beautygeheimen te onthullen!

Tips, nieuwigheden ...

Het beste van BaByliss

De Liss
Brush 3D

Referentie: HSB100E

U hoeft uw haar niet meer te borstelen voor u de ontkrullende Liss Brush 3D borstel gebruikt.

De buitenste tandjes uit stevig plastic ontwarren uw haar in alle zachtheid, zonder het te beschadigen. Om de behandeling nog efficiënter te maken, brengen de siliconen tandjes het haar zo dicht mogelijk bij het verwarmingselement, zonder eraan te trekken.

 • De Ionic-functie elimineert statische elektriciteit, voorkomt pluizend haar en garandeert een zacht, glanzend resultaat (klein + bovenste)

  +
 • Drie soorten tandjes voor een perfect resultaat

  +
 • led-display met temperatuurweergave

  +
 • Drie temperaturen: 160 °C, 180 °C, 200 °C voor alle haartypes

  +

Deel uw stijl

Uw BaByliss momenten

Uw nieuwe kapsel. De dag waarop u krullen uitprobeerde. De dag waarop u een pony liet knippen. Uw kapsel voor een huwelijk of een avondje uit. Dat ene accessoire dat het verschil maakt ...

#babylissparis