Bij BaByliss weten we hoe belangrijk het voor de vrouwen van vandaag is om hun stijl tot uitdrukking te kunnen brengen via hun kapsel. Daarom blijven we voortdurend innoveren om beter in te spelen op de behoeften en creativiteit van elke persoon, met het grootste respect voor het haar. Want voor ons is uw haar een schat om voor te zorgen.

Ontdek onze producten

Zij testen:
De BaByliss producten

De schoonheidsexperts van BaByliss hebben de Belgische invloedrijke vrouwen ontmoet om het nieuwe gamma Digital Sensor voor te stellen in een mooie loft te Brussel. Een trendy plek om te genieten van gezellige kapselworkshops om de vier nieuwe intelligente toestellen te testen uit het gamma Digital Sensor. Een sfeer die zelfs Lima inspireerde om ons haar beautygeheimen te onthullen!

Tips, nieuwigheden ...

Het beste van BaByliss

Nieuwe
stijltangen

Omdat u niet allemaal hetzelfde haartype hebt, noch dezelfde behoeften qua gebruik, heeft BaByliss 6 nieuwe stijltangen voor u ontwikkeld! Van de meest elementaire tot de meest uitgebreide, vind er een die bij u past.

Voor liefhebbers van steil haar: ga voor een ST450E of ST460E Sensitive Straightener. Ze bieden een Protect-modus die het haartype detecteert en het toestel automatisch aanpast naar de ideale verwarmingstemperatuur.

Deel uw stijl

Uw BaByliss momenten

Uw nieuwe kapsel. De dag waarop u krullen uitprobeerde. De dag waarop u een pony liet knippen. Uw kapsel voor een huwelijk of een avondje uit. Dat ene accessoire dat het verschil maakt ...

#babylissparis