Homelight® Pistol

Referentie: G946E, G960E

Voor een semipermanent resultaat en een comfortabelere ontharing
Efficiënt, veilig en snel! Dankzij de epilatietechniek met pulslicht garandeert de Homelight® u een gladde huid, welke zone u ook wilt behandelen. Deze pijnloze techniek levert een duurzaam resultaat op, dat veel langer zichtbaar blijft dan bij klassieke methodes.
Wacht dus niet langer en zeg uw haartjes vaarwel!

Kopen

90% minder
haar na acht sessies *Klinische studie uit 2013 bij
49 personen met huidtype I tot V.

LANGDURIG
RESULTAAT. Echt langdurig

Hebt u genoeg van die haartjes die twee dagen na het scheren weer de kop opsteken? Kies dan voor de Homelight® Pistol om 90 % van de haartjes te verwijderen in slechts acht sessies.

De lichtpulsen van Homelight® bieden meer comfort tijdens het epileren en garanderen een snel resultaat na elke sessie. U zult het niet geloven: in slechts tien minuten tijd kunt u de helft van uw been behandelen!

De Homelight® Pistol is zacht voor de meest gevoelige lichaamsdelen en geeft u de mogelijkheid om het behandelingsvenster te verkleinen. Ideaal voor het gezicht!

Door de lichtflitsen verzwakken de haartjes en zullen ze geleidelijk aan uitvallen. Op die manier kunt u uw sessies steeds verder spreiden. Daar kunt u gewoon geen nee tegen zeggen!

Dankzij de Quartz Technology is de Homelight® Pistol bijzonder duurzaam en betrouwbaar.

Veelgestelde vragen Mag mijn huid aan de zon worden blootgesteld tijdens een epileerbehandeling met Homelight®? Welke epileertechniek kan ik tussen twee sessies in gebruiken? Na hoelang kan ik resultaten verwachten? Hoe voelt het? De antwoorden bekijken

Een erkende technologie

Uw veiligheid en respect voor uw huid zijn onze prioriteiten

Dermatologisch getest:de Homelight® Pistol vormt geen enkel risico voor uw huid. Dit apparaat geeft geen uv-stralen vrij, maar laat het haar progressief uitvallen door de haarzakjes te verhitten. Deze betrouwbare technologie kunt u dus ook gewoon bij u thuis gebruiken.

Aangepast aan de specifieke behoeften van uw huidU kunt de lichtintensiteit aanpassen aan uw huidtype. Met de ingebouwde regelaar kunt u kiezen uit 5 intensiteitsniveaus voor huidtype I tot V (zie tabel), zodat u de behandeling ook op een gevoelige huid kunt uitvoeren.

Maximale veiligheidHet apparaat is uitgerust met een contactsensor. Dat betekent dat er enkel lichtflitsen worden vrijgegeven wanneer u de Homelight® Pistol perfect tegen de huid houdt. Op die manier worden uw ogen beschermd tegen het licht.

haarkleur

huidskleur

 
Wit / Grijs
 
 
 
 
 
 
Rood
 
 
 
 
 
 
Lichtblond
 
 
 
 
 
 
Donkerblond
 
 
 
 
 
 
Bruin
 
 
 
 
 
 
Donkerbruin
 
 
 
 
 
 
Zwart
 
 
 
 
 
 
 

Dit product is geschikt voor u

Kies liever voor mechanische epilatie

Met het toepassingsgebied van minimaal 3 cm2 kunt u de gewenste zone behandelen in twee modi:
- Precisiemodus voor de meest gevoelige zones: gezicht, oksels, bikinilijn
- Gliss-modus voor grotere oppervlakken: benen, borst, rug
Handig om weten: het toepassingsgebied kan beperkt worden tot minimaal 1,5 cm2 voor de kleinste zones.

Quartz Technology De Quartz lamp heeft een bijzonder lange gebruiksduur, waardoor u meerdere volledige epileerprogramma's kunt doorlopen. Deel uw toestel dus gerust met geliefden.

Kenmerken Langdurig een zachte huid

 • Het lichaam

  Want u wilt geen tijd verliezen aan het epileren van grote zones: de Gliss-modus zendt continu lichtflitsen uit voor een sneller resultaat. In slechts tien minuten behandelt u de helft van uw been!

 • het gezicht

  Maar gevoeligere zones moet u nauwkeuriger aanpakken: In de manuele modus kunt u veel gerichter epileren. Oksel of gezicht behandelen in één minuut.

Een overzicht

 • Dermatologisch getest
 • Geschikt voor het epileren van het gezicht en het lichaam
 • 90 % minder haar na acht sessies*
 • 300.000 flitsen gegarandeerd, u hoeft achteraf geen navullingen te kopen
 • Geen uv-straling, gemiddelde blootstelling
 • Vijf lichtintensiteitsniveaus naar keuze
 • Contactsensor voor maximale veiligheid
 • Groot venster van 3 cm2 voor een snelle behandeling
 • Gliss-modus voor een snellere behandeling
 • Manuele modus voor meer nauwkeurigheid
 • Homelight app voor de perfecte opvolging

Kies welke het best bij u past

Omdat we allemaal specifieke behoeften hebben. Dit product is verkrijgbaar in 2 versies:

G946E: het verbonden toestel

G946E: het verbonden toestel 300.000 flitsen, ongeveer 50 volledige programma's

G960E: de Skin Sensor

G960E: de Skin Sensor 300.000 flitsen, ongeveer 50 volledige programma's

Veelgestelde vragen, tips en tricks

BaByliss beantwoordt uw vragen

 • Mag mijn huid worden blootgesteld aan de zon tijdens een epileerbehandeling met Homelight®?

  BaByliss raadt u aan om de behandelde zone niet meteen bloot te stellen aan de zon. Vermijd ook zelfbruinende producten. Als u toch gaat zonnebaden, raadt BaByliss u aan om een zonnecrème op de met pulslicht behandelde zones te smeren. Belangrijk: bent u wat bruiner door de zon? Hou dan rekening met uw nieuwe huidskleur wanneer u de intensiteit van de lichtflitsen instelt. Zo vermijdt u elk risico op brandwonden.

 • Welke epileertechniek kan ik tussen twee sessies in gebruiken?

  We weten het, het ziet er niet echt mooi uit wanneer u uw haar tussen twee sessies in moet laten staan! Daarom raadt BaByliss u aan om uw huid gedurende de behandelingsperiode enkel te scheren indien nodig. Opgelet: ontharen met hars of een elektrisch epileerapparaat mag niet. De haarwortels mogen immers niet worden uitgetrokken, anders kunt u ze tijdens uw volgende sessie niet vernietigen met lichtflitsen. Een tip: we raden u zelfs aan om de te behandelen zone net voor uw sessie te scheren.

 • Na hoelang kan ik resultaten verwachten?

  Ontharen met pulslicht is een semipermanent oplossing. Uw haarwortels worden stilgelegd, zodat er geen haartjes meer kunnen groeien. Elke haar heeft zijn eigen levenscyclus. Dat betekent dat u tijdens een sessie niet alle haartjes in één keer kunt behandelen. Wees dus geduldig: alle haartjes worden in de loop van hun eigen levenscyclus verwijderd. Het resultaat wordt zichtbaar na enkele sessies. Er zijn ongeveer acht sessies nodig om 90 % minder haar op de behandelde zone te zien.
  Wees dus niet ongerust als u nog haartjes ziet groeien. Uiteindelijk overwint u ze toch!

 • Hoe voelt het?

  Ontharen met pulslicht is pijnloos. Het geeft een licht knijpend gevoel, dat ook snel weer verdwijnt. Afhankelijk van uw huidtype kan er wat roodheid ontstaan. Ook die zal snel wegtrekken.
  Een tip: koel de behandelde zone na het ontharen af met een ijszakje of een verkoelende gel.

Een tip Scheer de te behandelen zone voor elke sessie! Dit advies geldt enkel voor behaarde lichaamszones, niet voor het gezicht.

Alle dagen aan uw zijde

De BaByliss services