Homelight® Compact

Referentie: G933E, G935E

Epileerapparaat met pulslicht: dat is de Homelight Compact van BaByliss. Geniet van een semipermanent resultaat en veel meer comfort!
Het Homelight Compact epileerapparaat met pulslicht is efficiënt, veilig en snel in gebruik! Welk lichaamsdeel u ook wilt behandelen, uw huid zal bijzonder glad en zacht aanvoelen. Deze pijnloze techniek garandeert u een duurzaam resultaat dat veel langer zichtbaar blijft dan bij klassieke epileertechnieken.

Kopen

90% minder
haar na acht sessies *Klinische studie uit 2013 bij
49 personen met huidtype I tot V.

LANGDURIG
RESULTAAT. Echt langdurig

Hebt u genoeg van die haartjes die twee dagen na het scheren weer de kop opsteken? Kies dan voor de Homelight® Compact om 90 % van de haartjes te verwijderen in slechs acht sessies.

De lichtpulsen van Homelight® bieden meer comfort tijdens het epileren en garanderen een snel resultaat na elke sessie. U zult het niet geloven: in slechts tien minuten tijd kunt u de helft van uw been behandelen!

Door de lichtflitsen verzwakken de haartjes en zullen ze geleidelijk aan uitvallen. Op die manier kunt u uw sessies steeds verder spreiden. Daar kunt u gewoon geen nee tegen zeggen!

Veelgestelde vragen Mag mijn huid aan de zon blootgesteld worden tijdens een epileerbehandeling met Homelight®? Welke epileertechniek kan ik tussen twee sessies in gebruiken? Na hoelang kan ik resultaten verwachten? Hoe voelt het? De antwoorden bekijken

Een erkende technologie

Uw veiligheid en respect voor uw huid zijn onze prioriteiten

Dermatologisch getest:de Homelight® Compact vormt geen enkel risico voor uw huid. Dit apparaat geeft geen uv-stralen vrij, maar laat het haar progressief uitvallen door de haarzakjes te verhitten. Deze betrouwbare technologie kunt u dus ook gewoon bij u thuis gebruiken.

Aangepast aan de specifieke behoeften van uw huidU kunt de lichtintensiteit aanpassen aan uw huidtype. Met de ingebouwde regelaar kunt u kiezen uit 5 intensiteitsniveaus voor huidtype I tot V (zie tabel), zodat u de behandeling ook op een gevoelige huid kunt uitvoeren.

Maximale veiligheidHet apparaat is uitgerust met een contactsensor. Dat betekent dat de lichtflitsen enkel worden vrijgegeven wanneer u de Homelight® Compact perfect tegen uw huid houdt. Op die manier worden uw ogen beschermd tegen het licht.

haarkleur

huidskleur

 
Wit / grijs
 
 
 
 
 
 
Rood
 
 
 
 
 
 
Lichtblond
 
 
 
 
 
 
Donkerblond
 
 
 
 
 
 
Bruin
 
 
 
 
 
 
Donkerbruin
 
 
 
 
 
 
Zwart
 
 
 
 
 
 
 

Dit product is geschikt voor u

Kies liever voor mechanische epilatie

Quartz Technology Met de ingebouwde lichtintensiteitsregelaar aan de achterkant van het toestel kunt u de lichtintensiteit aanpassen aan uw huidskleur. Zo verloopt uw behandeling veel vlotter.

Het behandeloppervlak van 3 cm2 en de contactsensor zorgen ervoor dat er geen lichtflitsen worden vrijgegeven wanneer het venster niet volledig contact maakt met de huid.

Kenmerken Langdurig genieten van een zachte huid

 • het lichaam

  Wangen, bovenlip, kin ... Gebruik de manuele precisiemodus om gevoelige zones te epileren. Met de vastklikbare oppervlaktebeperker speelt u het in één minuut klaar.

 • het gezicht

  Maar gevoelige zones moet u met meer nauwkeurigheid aanpakken: In de manuele modus kunt u veel gerichter epileren. Oksel of gezicht behandelen in één minuut.

Een overzicht

 • Dermatologisch getest
 • Geschikt voor het epileren van het gezicht en het lichaam
 • 90 % minder haar na acht sessies*
 • 300.000 flitsen gegarandeerd, u hoeft achteraf geen navullingen te kopen
 • Geen uv-straling, gemiddelde blootstelling
 • Vijf lichtintensiteitsniveaus naar keuze
 • Contactsensor voor maximale veiligheid
 • Groot venster van 3 cm2 voor een snelle behandeling
 • Gliss-modus voor een snellere behandeling
 • Manuele modus voor meer nauwkeurigheid
 • Homelight app voor de perfecte opvolging

Kies welke het best bij u past

Omdat we allemaal specifieke behoeften hebben. Dit product is verkrijgbaar in 2 versies:

G933E: de Essential

G933E: de Essential 100.000 flitsen, ongeveer 15 volledige programma's

G935E: de Original

G935E: de Original Quartz Technology*, 200.000 flitsen, ongeveer 30 volledige programma's

Veelgestelde vragen, tips en tricks

BaByliss beantwoordt uw vragen

 • Mag mijn huid worden blootgesteld aan de zon tijdens een epileerbehandeling met Homelight®?

  BaByliss raadt u aan om de behandelde zone niet meteen bloot te stellen aan de zon. Vermijd ook zelfbruinende producten. Als u toch gaat zonnebaden, raadt BaByliss u aan om een zonnecrème op de met pulslicht behandelde zones te smeren. Belangrijk: bent u wat bruiner door de zon? Hou dan rekening met uw nieuwe huidskleur wanneer u de intensiteit van de lichtflitsen instelt. Zo vermijdt u elk risico op brandwonden.

 • Welke epileertechniek kan ik tussen twee sessies in gebruiken?

  We weten het, het ziet er niet echt mooi uit wanneer u uw haar tussen twee sessies in moet laten staan! Daarom raadt BaByliss u aan om uw huid gedurende de behandelingsperiode enkel te scheren indien nodig. Opgelet: ontharen met hars of een elektrisch epileerapparaat mag niet. De haarwortels mogen immers niet worden uitgetrokken, anders kunt u ze tijdens uw volgende sessie niet vernietigen met lichtflitsen. Een tip: we raden u zelfs aan om de te behandelen zone net voor uw sessie te scheren.

 • Na hoelang kan ik resultaten verwachten?

  Ontharen met pulslicht is een semipermanent oplossing. Uw haarwortels worden stilgelegd, zodat er geen haartjes meer kunnen groeien. Elke haar heeft zijn eigen levenscyclus. Dat betekent dat u tijdens een sessie niet alle haartjes in één keer kunt behandelen. Wees dus geduldig: alle haartjes worden in de loop van hun eigen levenscyclus verwijderd. Het resultaat wordt zichtbaar na enkele sessies. Er zijn ongeveer acht sessies nodig om 90 % minder haar op de behandelde zone te zien.
  Wees dus niet ongerust als u nog haartjes ziet groeien. Uiteindelijk overwint u ze toch!

 • Hoe voelt het?

  Ontharen met pulslicht is pijnloos. Het geeft een licht knijpend gevoel, dat ook snel weer verdwijnt. Afhankelijk van uw huidtype kan er wat roodheid ontstaan. Ook die zal snel wegtrekken.
  Een tip: koel de behandelde zone na het ontharen af met een ijszakje of een verkoelende gel.

Een tip Scheer de te behandelen zone voor elke sessie! Dit advies geldt enkel voor behaarde lichaamszones, niet voor het gezicht.

Alle dagen aan uw zijde

De BaByliss services