Elektrisch ontharen Perfect’liss™

Referentie: G800E, G802E, G804E

Eenvoudig en efficiënt! Dankzij zijn exclusieve technologie grijpt Perfect’liss™ alle haartjes vast, voor een lichaam dat zachter dan ooit aanvoelt. Dit toestel is verkrijgbaar in drie versies, dus er zit er vast en zeker eentje bij die aan al uw verwachtingen voldoet.

Kopen

Kies welke het best bij u past

Omdat we allemaal specifieke behoeften hebben. Dit product is verkrijgbaar in 3 versies:

G800E: eenvoudig en efficiënt

G800E: eenvoudig en efficiënt Een accessoire voor gevoelige lichaamsdelen wordt meegeleverd

G802E: meer comfort en precisie

G802E: meer comfort en precisie Een epileerkop met 16 pincetten voor gevoelige lichaamsdelen garandeert extra precisie en comfort

G804E: Verwacht meer van uw epileerapparaat!

G804E: Verwacht meer van uw epileerapparaat! Een epileerkop voor gevoelige lichaamsdelen en een pedicurekit zijn de perfecte aanvulling op dit epileerapparaat

Veelgestelde vragen, tips en tricks

BaByliss beantwoordt uw vragen

  • Ontharen vs. scheren

    Mechanisch ontharen is veel duurzamer dan scheren. Dat hoeft u immers maar één keer per maand te doen, terwijl scheren al snel een dagelijkse bezigheid kan zijn. Het voordeel van mechanisch ontharen is dat het haartje met wortel en al wordt verwijderd. Dat betekent dat er na verloop van tijd ook minder haartjes teruggroeien.

  • Waartoe dient het aantal pincetten?

    Hoe meer pincetten uw epileerapparaat bevat, hoe meer haartjes u in één keer kunt verwijderen. Het ontharen verloopt dus veel sneller.

  • Hoe kan ik ingegroeide haartjes voorkomen?

    Hebt u last van ingegroeide haartjes? Zit er dan niet aan te pulken, want dat kan littekens veroorzaken! Ingegroeide haartjes ontstaan wanneer haartjes onder de huid verder groeien. Om dat te vermijden, is het belangrijk dat u uw huid regelmatig scrubt en hydrateert.

Een tip Een tip tegen de pijn: oefen na het ontharen van een strook een paar seconden druk uit op het behandelde gebied. Dat verzacht de pijn en de roodheid. Leg na het ontharen een koud kompres op de huid en hydrateer ze goed.

Alle dagen aan uw zijde

De BaByliss services