Pro Digital

Referentie: 6000E

De Pro Digital 6000E haardroger van BaByliss: een zucht van verlichting voor uw haar!
Uw haar drogen en tegelijk beschermen was nog nooit zo gemakkelijk! Als grootste innovatie van 2015 is deze professionele haardroger een ware revolutie op zich. De haardroger is immers uitgerust met een digitale EC-motor, een absoluut unicum op de markt. Deze professionele haardroger van BaByliss garandeert een constante temperatuur van 70 °C, zodat uw haar niet alleen efficiënt gedroogd, maar tegelijkertijd ook beschermd wordt.

-32% droogtijd

Pro Digital haardroger:
compromisloze bescherming van het haar!

Deze professionele haardroger is ideaal voor gevoelig of gekleurd haar.  Gebruik de blaasmonden en diffusor om uw haar in model te brengen: ga voor een gestructureerde brushing of soepele en natuurlijke krullen. De Ionic-functie van deze professionele BaByliss haardroger laat uw lokken nog meer glanzen. Ze voelen zijdezachter aan dan ooit tevoren! 

 

Veelgestelde vragenWelk wattage heeft een haardroger nodig? Wat houdt de Ionic-functie van een haardroger in? Waartoe dient die functie? Hoe gebruik ik de diffusor van een haardroger? De antwoorden bekijken

Toptechnologie

voor uw haar

Verwar drogen en verwarmen niet met elkaar!Drogen betekent dat het water aan het oppervlak van het natte haar verdampt. Door de warme lucht kan het droogproces veel sneller verlopen. Maar bij een te hoge temperatuur kunnen de haarvezels beschadigd raken en wordt uw haar bijzonder broos en dof. Bij een te hoge temperatuur barst het oppervlak van het haar en verliest het zijn natuurlijke vochtbalans. Boven de 70 °C is het eigenlijk de luchtstroom die uw haar droogt: hoe sterker de luchtstroom van een haardroger, hoe sneller uw haar zal drogen.

Veel mensen denken dat het vermogen in watt de belangrijkste factor is bij aankoop van een haardroger. Het vermogen bepaalt de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het toestel. U moet dus eerder naar de snelheid van de luchtstroom in km/u. kijken dan naar het vermogen in watt, want hoe hoger de snelheid, hoe sneller uw haar zal drogen.

Wat is gevoelig haar?Gevoelig haar voelt broos en dof aan. Door kleuringen of andere chemische behandelingen die de haarvezels kunnen beschadigen, zal het haar sneller afbreken en splijten, droog aanvoelen en minder soepel zijn.

Technologie Pro 6000: snel drogen en toch beschermen. De droogkracht van een haardroger wordt uitgedrukt in het aantal gram water dat per minuut verdampt (g/min.) 1.
De Pro Digital 6000E haardroger haalt de hoogste score op de markt met 5,68 g/min. Dat betekent dat uw haar 32 % sneller droog is**.

De Pro Digital 6000E haardroger genereert een luchtstroom met een ideale temperatuur van 70 °C (ten opzichte van 85 °C bij traditionele motoren), waardoor het haar beter beschermd blijft. Het haar wordt niet blootgesteld aan temperaturen die de vezels kunnen beschadigen.

1. Norm IEC61855
*Dan traditionele haardrogermotoren
** In vergelijking met het gemiddelde van de BaByliss Pro haardrogers

De Pro Digital 6000E haardroger: de ideale bondgenoot voor langhoudende kapsels Om uw haar precies en langdurig in model te brengen, moet de luchtstroom van de haardroger maximaal aangewend worden, zodat het haar in contact blijft met de borstel en de gewenste vorm kan aannemen. De koudeluchtstand fixeert het kapsel langdurig in het gewenste model. Alle kappers weten het: de fijne vormgeving van de blaasmond en de kracht van de motor zijn van doorslaggevend belang voor een geslaagd resultaat. De Pro Digital 6000E haardroger biedt u een professioneel resultaat dankzij de luchtsnelheid van 208 km/u. en de blaasmond van 4 mm, de fijnste op de markt!

Kenmerken Uw haar zal u dankbaar zijn

 • Snel drogen

  Luchtstroom van 208 km/u. en turbofunctie

 • Onweerstaanbare brushing

  De fijnste blaasmond op de markt, Ionic-functie en koude lucht

 • Bescherming van de haarvezels

  Gematigde temperatuur van 70 °C

Een overzicht

 • Luchtsnelheid van 208 km/u.: razendsnel drogen en professioneel in model brengen
 • Acht snelheden / temperaturen
 • Ultrakrachtige EC Digital motor
 • Koudeluchtstand om het kapsel te fixeren
 • Turbo-functie
 • Professionele haardroger met Ionic-functie voor een zijdezacht en glanzend kapsel
 • Opzetstukken: Twee ultrafijne blaasmonden van 4 mm en 6 mm = precies in model brengen; een diffusor om krullen in alle zachtheid te drogen
 • Handig: afneembare achterfilter, ophangring
 • Extra lang snoer van 2,8 m
 • 2.200 W
 • 672 g

Eenvoudig in gebruik te ontdekken in vier stappen

1

Voordrogen

Droog uw haar eerst voor zonder blaasmond

2

Verzorg uw krullen

Bewaar de natuurlijke vorm van uw krullen door de diffusor te gebruiken

3

Precies in model brengen

Breng uw haar op professionele wijze in model met de ultrafijne blaasmond van 4 mm

4

Turbofunctie

Om het haar sneller te drogen en in model te brengen

Veelgestelde vragen, tips en tricks

BaByliss beantwoordt uw vragen

 • Wat is het verschil tussen een professionele motor en een klassieke motor?

  Een professionele motor is krachtiger en gaat langer mee dan een klassieke motor.

  Een klassieke motor heeft een levensduur van ongeveer 500 uur droogtijd. Haardrogers met dergelijke motoren kunnen uw haar enkel drogen of eenvoudig in model brengen met een maximale luchtstroom van 95 km/u. en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm. Dit soort motoren vindt u terug in het Expert gamma.

  Een professionele AC-motor verlengt de levensduur van uw haardroger tot ongeveer 2.000 uur. Naast drogen kunt u uw haar er ook professioneel mee in model brengen. Dankzij de combinatie van een krachtige luchtstroom (tot 170 km/u.) en fijne blaasmonden (6 of 4 mm) blijft uw kapsel lang in model. Deze motoren vindt u terug in ons Pro gamma.

  De nieuwe generatie professionele, digitale motoren is revolutionair. Ze bieden uitzonderlijke prestaties (10.000 uur droogtijd en een luchtstroom van 208 km/u.) en behouden een constante lage temperatuur van 70 °C. Bij die temperatuur raakt de huid niet geïrriteerd en blijft de natuurlijke vochtbalans van het haar op peil. U kunt uw haar bovendien 30 % sneller drogen. De 6000E en de 6100E werden uitgerust met deze revolutionaire motor.


  Klassieke motor Professionele AC-motor Professionele digitale motor

  Levensduur

  < 500u drogen < 2 000u drogen < 10 000u drogen

  Luchtsnelheid

  < 95 km/h < 170 km/h < 208 km/h

  Blaasmond

  > 6 mm 4 of 6 mm 4 of 6 mm
 • Welk vermogen heeft een haardroger nodig?

  Laten we dit vooroordeel de wereld uit helpen!
  Het vermogen bepaalt de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het toestel. U moet dus eerder naar de snelheid van de luchtstroom in km/u. kijken dan naar het vermogen in watt, want hoe hoger de snelheid, hoe sneller uw haar zal drogen.

 • Wat houdt de Ionic-functie van een haardroger in? Waartoe dient die functie?

  De ionen die de haardroger aanmaakt, neutraliseren de statische elektriciteit die kan ontstaan wanneer u uw haar droogt. Bovendien versterken ze de werking van haarverzorgingsproducten die niet moeten worden uitgespoeld: uw haar wordt nog gladder, zachter en glanzender.

 • Waartoe dient een blaasmond? Wat is het verschil tussen 4, 6 en 10 mm?

  De blaasmond is bedoeld om uw haar in model te brengen, bijvoorbeeld bij het brushen of om de puntjes een bepaalde vorm te geven. Hoe fijner de blaasmond, hoe preciezer u uw haar in model kunt brengen. U gebruikt de blaasmond het best bij een lage snelheid (+ turbo indien mogelijk) en een lage temperatuur.
  Met de grote blaasmond kunt u de haarvezels doeltreffend ontkrullen. Ideaal bij een hoge snelheid (+ turbo indien mogelijk) en een lage temperatuur.

 • Hoe gebruik ik de diffusor van een haardroger?

  Het gebruik van een diffusor wordt aangeraden om de natuurlijke vorm van krullen en golven te bewaren. Combineer de diffusor met een lage snelheid en een hoge temperatuur om uw krullen meer definitie te geven.

Een tip Een tip om uw haar sneller te drogen: droog uw haar voor zonder een blaasmond te gebruiken