Haardrogers

LE PRO haardroger + diffuser

Details

Referentie: 6675E

Ultra krachtig en ultra ionisch! Waarom ionisch? Omdat je er glad en pluisvrij haar door krijgt, en dat wil toch iedereen! De luchtsnelheid van wel 170 km/uur maakt deze föhn een topmodel! Gladde en zachte resultaten worden vanaf nu mogelijk door de BaByliss föhn met professionele AC-motor. Met alle essentiële functies die je verwacht van een professionele föhn, kun je je haar snel en gericht drogen en perfect stylen. Zo droogt deze föhn je haar tot 25% sneller dan een föhn met DC-motor, en breng je je haar 2x zo snel in model! De föhn is ultra ionisch en heeft daardoor een antistatische en verzorgende werking voor zijdezacht en glanzend haar. De professionele AC-motor maakt het zelfs mogelijk dik en stug haar in een handomdraai te drogen. De combinatie van luchtsnelheid & professionele motor maakt deze föhn de krachtigste in zijn soort en ook nog eens 5x langer mee gaat! Ervaar thuis een professionele brushing zoals bij de kapper!

Additional Information

Beschrijving

Stap 1 : Droog je natte haren zonder een blaasmond of diffuser.

Stap 2 : Style je kapsel zonder moeite met de 3 verschillende temperaturen, de 2 verschillende snelheden en een blaasmond van 6 mm.

Stap 3 : Maak je kapsel af met de cool shot functie.

Product kenmerken

 • Föhn voorzien van professionele AC-motor
 • Luchtsnelheid van: 170 km/uur
 • Droog snel je haar: tot wel 40% sneller*
 • Ultra ionisch: voor een antistatische werking voor pluisvrij haar met extra glans
 • 8 snelheden/temperaturen
 • Turbo functie: ultra snel drogen
 • Eco functie: reduceert het energieverbruik
 • Cool shot: betere fixactie van de styling van je haar
 • 1 ultra smalle blaasmond (4 x 75 mm)
 • 2 smalle blaasmonden (6 x 75 mm & 6 x 90 mm)
 • 1 diffuser voor natuurlijke krullen en volume
 • Afneembaar filter
 • Ophangoogje
 • 2200 watt
 • Made in Italy

Vergelijkende tabel

 

Pro Digital Pro Digital

LE PRO haardroger + diffuser LE PRO haardroger + diffuser

Pro Intense rood Pro Intense rood

Type föhn Pro Digital Professioneel Professioneel
Luchtdebiet 208 km/u. 170 km/uur 130 km/u.
Temperaturen/Snelheden 9 9 6
Accessoires Blaasmond 4 mm En 6 mm diffusor 3 Blaasmonden (4 x 75 mm, 6 x 75 mm, 6 x 90 mm) 1 Diffuser Blaasmond 6 mm x 75 Blaasmond 6 mm x 90
Ionisch Ja Ja Ja
Watt 2.200 2.200 2.400
Adviesprijs* 149,90€ 99,90€ 69,90€
  Ontdekken Ontdekken

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen een motor van een digitale föhn en die van een klassieke föhn?

  De motor van een digitale föhn biedt een betere prestatie en heeft een langere levensduur dan de motor van een klassieke föhn.

  De klassieke (DC) motor heeft een levensduur tot ongeveer 500 gebruiksuren. De prestaties zijn alleen gericht op het drogen of het simpel in model brengen van je haren met een maximale luchtstroom van 95 km/uur en blaasmonden van 9, 10 of 14 mm. Deze motoren vind je terug in de Expert range.

  De professionele AC motor verlengt de levensduur van je föhn en gaat tot wel 2.000 uren mee. Naast het drogen van je haar kan je de föhn ook gebruiken voor de professionele styling van je haar. Het resultaat wordt lang behouden dankzij de combinatie van een krachtige luchtstroom (tot wel 170km/uur) en dunne blaasmonden (6 of 4 mm). Deze motoren zijn aanwezig in onze Pro reeks.

  Ten slotte, de nieuwe generatie van digitale motoren is revolutionair. De uitzonderlijke prestaties (10.000 drooguren en een luchtstroom van 208 km/uur) zorgen voor een constante temperatuur van 70°C. Dit is de meest veilige temperatuur. Hiermee behoud je je haarvliesje en de natuurlijke vochtigheidsgraad van je haar. Daarnaast is je haar is tot wel 30% sneller droog. De 6000E heeft deze revolutionaire motor.


  Klassieke motor Professionele AC motor Digitale motor

  Levensduur

  < 500u drogen < 2.000u drogen < 10.000u drogen

  Luchtsnelheid

  < 95 km/uur < 170 km/uur < 208 km/uur

  Blaasmond

  > 6 mm 4 of 6 mm 4 of 6 mm
 • Hoeveel Watt gebruikt een föhn?

  Wattage zegt niets over de droogsnelheid
  Het aantal Watt bepaalt de temperatuur van de luchtstroom en het energieverbruik van het apparaat. Het is dus belangrijk dat er naar luchtsnelheid (km/uur) wordt gekeken in plaats van naar het aantal Watt, want hoe hoger de snelheid is, des te sneller het drogen gaat.

 • Wat is de ionische functie van een föhn? Waarvoor dient deze?

  De ionen die gegenereerd worden door de föhn neutraliseren de statische eletriciteit die soms ontstaat tijdens het drogen. Dus geen statisch of pluizig haar meer. En bovendien worden de haren gladder, zachter en stralender.

 • Waarvoor dient een blaasmond en wat is het verschil tussen 4, 6 en 10 mm?

  De blaasmond kan worden gebruikt voor precisie, zoals het föhnen of het in model brengen van de puntjes. Hoe smaller de blaasmond is, des te preciezer je je haar kunt modelleren. De blaasmond is ideaal om op lage snelheid te gebruiken (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.
  Een bredere blaasmond kan de haren efficiënt stylen. Dit is handig met een hoge snelheid (+ turbo als die bestaat) en een lagere temperatuur.

 • Hoe gebruik ik de diffuser van een föhn?

  Om de natuurlijke vorm van de krullen en slag in je haar te behouden, wordt het gebruik van een diffuser aangeraden. Combineer een lagere snelheid met een hoge temperatuur voor het beste resultaat.

Een kleine tip Tip om tijd te winnen bij het drogen: droog het haar van te voren zonder de blaasmond of diffuser!